cEritaKu =)
WANITA ........
Friday, June 24, 2011 @ 6:16 AM | 0 Bluewishcik Ida taw.... ramai lg GENTLEMAN yg xtaw mcm ne isi hati wanita niE...
td cik Ida dE tErbaca la 1 articlE niE..
tEntang sifat wanita tErhadap lElaki yg diE SUKA or CINTA.....
so, lEt sEE pE yg diE tulis..
cik Ida nk sharE kn tok anda sumE... ♥ ♥  Bila seorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitiskan airmata, itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

 ♥ Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu menyakiti hatinya, lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf.

 ♥ Wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang (sebab itu ramai wanita yang patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).

♥ ♥  Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya, dia akan cair seperti coklat!!

♥  Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak tau macam mana nak menerima pujian.

♥  Jika kamu tidak suka dengan gadis yang lukakan kamu separuh mati, tolak cintanya dengan lembut, jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diri wanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat keputusan, dia akan lakukan apa saja.

 ♥ Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa. Muzik, puisi, lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

  Jangan sesekali beritahu perempuan yang mereka ni lansung tak berguna!!!

♥  Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood wanita.

♥ ♥ Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan respon positif, misalnya menghubunginya melalui telefon, si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat, tetapi sebaik saja ganggang diletakkan, dia akan menjerit kesukaan dan tak sampai sepuluh minit, semua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

♥  Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita. Jadi jangan senyum sebarangan!!.

♥  Jika kamu menyukai sorang wanita, cubalah mulakan dengan persahabatan. Kemudian biarkan ia mengenalimu dengan lebih mendalam.

♥  Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan setiap kali kamu ajak keluar, tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat denganmu.

♥  Selepas sorang gadis jatuh cinta, dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

♥  Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yang dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya!!

  Satu ucapan 'Hi' sahaja sudah cukup menceriakan harinya.

♥  Teman baiknya saja yang tahu apa yang sedang dia rasa dan lalui.

  Wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik dengan mereka semata-mata nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

♥  Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi.

♥  Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan mereka sepenuh hati..

♥  Senjata wanita adalah airmata!!

♥  Wanita suka jika sesekali orang yang disayanginya mengadakan surprise buatnya (hadiah, bunga atau sekadar kad ucapan romantis). Mereka akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati. Dengan ini dia tak akan ragu-ragu terhadapmu.

♥  Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil berat tentang mereka dan baik terhadapnya. So, kalau nak memikat wanita pandai-pandailah...

♥  Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana apa yang dia mahu hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa 

Older Post | Newer PostAssalamualaikum :) Enjoy about my love, life, laugh story mori . after blockwalking dont forget to follow me as ur frens oke? i will follow u back... thanx u alls!

My lifestyle!!
Happy of Me..
Masak-masak time (*_*)v
Visit thEm to0, 0ke??

no HARSH words plz!! TQ..


Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickersTemplate By: Atira Natasya
Basecode By: Faqihah
Header By: Ziera